7. huhtikuuta 2010

6. päivä, ilta

Eihän nyt vielä ilta ole, mutta laitetaan nyt ilta-nimellä tämä yhdenmukaisuuden vuoksi menemään.

Tänään on ollut reipas päivä! Eikä ole ollenkaan niin nälkä kuin eilen, koska olen juonut enemmän. Aamulla kouluun kävellessä oli todella heikko olo, mutta se johtui varmaan siitä, että en ennen lähtöä ollut juonut kuin lasillisen. Muutenkin tuota juomaa pitää oikeastikin litkiä vähän väliä tai alkaa heikottaa.

En tehnyt suolihuuhtelua aamulla, kuten muina päivinä. Teen sen vasta myöhemmin illalla. En oikein tiedä miksi, mutta tuntui vain aamulla, että en halua tehdä.

Nyt kun on enää yksi kokonainen päivä jäljellä, on päässäni käynyt ajatus, että entä jos sittenkin jatkaisin vielä yhden päivän... Tai entä kaksi? Että kun olen kerta tähän asti päässyt, niin yksi päivä lisää ei tunnu enää missään. Mutta luultavasti siirryn ylihuomenna jo pikkuhiljaa syömään.

Jossain ohjeissa kehotetaan ottamaan paaston aikana Molkosania. Käydessäni tänään Ruohonjuuressa oli siellä uuden Molkosan Vitalityn maistiaiset, ja maistoin siis. Varmaan ihan hyvä pikkulisäys, kun en nyt koko aikana ole juonut yhtään mitään muuta kuin sitruunamehupaastojuomaa ja vettä. Vihreä tee ja yrttiteet olisivat myös sallittuja, mutta en ole niitä juonut. Ajattelin etukäteen, että joisin sitten, jos paastojuoma alkaisi kyllästyttää, mutta ei ole vielä alkanut.


Kuva: Stock.XCHNG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti