10. huhtikuuta 2010

2. päivä paaston jälkeen

Tänään join aamulla marjamehua ja keskipäivän aikoihin tein smoothien. Smoothieen laitoin maustamatonta rasvatonta maitorahkaa, pakastevedelmia, kaksi tölkkipersikan puolikasta sekä vähän auringonkukan- ja pellavansiemeniä. Ostin oman blenderini viime kesänä, ja se todellakin kannatti. Kodinkone käytännöllisimmästä päästä. Ennen ostoa lueskelin netistä, mikä kone kannattaisi ostaa, ja moni suosittelin jotain todella kallista ja oli sitä mieltä, ettei halpiskoneilla tee mitään. Halvimmasta päästä oleva oma OBH Nordican blenderini on kuitenkin ollut ainakin omaan käyttööni täydellinen. Se on myös mukavan näköinen ja todella helppo puhdistaa.

Myöhään iltapäivällä söin kukkakaalikeittoa. Tein Lumoojattaren kukkakaalikeiton suurinpiirtein tämän ohjeen mukaan. Ohjeessa neuvotaan laittamaan kaksi kasvisliemikuutiota, mutta yksinkin olisi tainnut riittää, koska keitosta tuli mielestäni melko suolaista. Suolaa en siis lisännyt ollenkaan, vaikka sitäkin ohjeessa ehdotettiin. Tuli todella hyvää! Keittoa tehdessä söin vähän maustettuja kuivapaahdettuja cashewpähkinöitä.

Illemmalla söin yhden kananmunan. Päivän mittaan olen koko ajan juonut hedelmämehuja.

Jokaisen syömisen yhteydessä on maha tullut täyteen jo pienestä määrästä, ja syömisen jälkeen on hetken aikaa ollut vähän pahoinvoiva olo. Olo on kuitenkin mennyt aina äkkiä ohi. Itselläni ei ole ollut ollenkaan mielitekoa syödä hirveästi kaikkea, niin kuin paaston jälkeen kai helposti käy. Ei ole tehnyt mielikään muuta kuin nuo mitä olen syönyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti