4. huhtikuuta 2010

3. päivä, aamu

Ei ole tullut vielä huonoa oloa ollenkaan. Tuleekohan?

Olin eilen "illalla" (klo 23-02) baarissa katsomassa keikkaa ja hyvin meni sekin. Olin ottanut omaa juomaani mukaan ja lisäksi join sitruunalla terästettyä jäävettä. Nukuin taas pitkään, yhteentoista, ja olo on hyvä. Teen nyt samoin kuin eilenkin eli suoritan suolihuuhtelun kohta juotuani ensimmäisen ison lasillisen juomaani.

Kuten monessa asiassa yleensäkin, vaikuttaa asennoituminen paljon paastonkin onnistumiseen, jos onnistumisella tarkoitetaan paastonaikaista oloa. Se on sitten eri asia, miten paljon ajatukset vaikuttavat elimistön puhdistumiseen ja sitä kautta paaston onnistumiseen, mutta siitä saa jokainen olla mitä mieltä haluaa. Itse uskon kyllä, että ajatukset vaikuttavat siihenkin. Mutta siis, positiivisella asenteella mahdolliset heikot olot ja pienet kivut menevät vain ohi eikä niiden takia tarvitse tuntea oloaan huonoksi. Ne vain kuuluvat asiaan.

Kun nousin tänään sängystä ja mietin oloani, niin normaalina aamuna olisin ajatellut, että onpa heikko olo ja kamala nälkä. Mutta nyt kun tiedän, mistä hieman heikko olo (Niin, nyt se ei ole varsinaisesti heikko, koska se kuuluu tähän ja en tunne sitä heikkoutena.) johtuu, se ei tunnu huonolta. Normaalisti näin heikko-oloisena huolestuisin ja söisin, mutta nyt kaikki on vain hyvin. Yleinen energisyys peittoaa heikkouden tunteet. En tunne itseäni heikoksi, vaikka toisaalta kyllähän esim. käsissäni on hieman heikko olo. Vaikea selittää!

Aamun painoni oli 55,8kg eli eiliseen verrattuna -0,5kg.



Kuva: Stock.XCHNG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti