4. huhtikuuta 2010

3. päivä, ilta

Päivä on hujahtanut ohi tosi vauhdilla enkä ole tehnyt mitään ihmeempiä. Sain kirjoitettua erästä koulun projektisuunnitelmaa, ja pää on ollut ihmeen kirkas ja keskittymiskykyinen. Venyttelin äsken, ja tuntui, että kireyksiä olisi ollut vähemmän kun viimeaikoina yleensä. Hyvä ja rauhallinen olo. Ei suurta muutosta eiliseen.

Mahassa on ollut tänään hieman tyhjä ja nälkäinen olo. Tekisi mieli sipsejä eli siis jotain suolaista. Tuo juoma kun on niin makeaa. Viikon päästä voin leipoa sämpylöitä! Riemu! Siemeniä! Jauhoja! Nam! (Mutta parempi olla ajattelematta tuollaisia. :) )

Huomenna ajattelin tehdä suolihuuhtelun sekä illalla että aamulla. Nyt olen siis tehnyt vain aamulla. Että siinäpä huomisen suunnitelmat! :)

Olisi muuten ollut fiksua varata aika hierojalle nyt paaston aikana. Huominen maanantaikin kun on pyhä, niin ei auta muu kuin kysäistä tiistaina, josko olisi vielä ensi viikolle aikaa. Yhdelle päivälle olen varannut kasvohoidon ja -hieronnan.

Entä jos en jotenkin osaa paastota oikein, kun ei ole tullut mitään kipuja tai huono-oloisuutta. Eikö minun kuona-aineet lähde liikkeelle? Mutta teen kyllä mielestäni kaiken ohjeiden mukaan. Jaa'a. Ehkei kaikille sitten vaan tule huono-oloisuutta.


Kuva: Stock.XCHNG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti